Her er en liten oversikt over mine fem lengste turer flydd i Norge. (Sist revidert: 01.12.2012)
Trykk på bildene for større utgave.

135,4 km Vole–Prestsætra (loggboka)

«HG-ruta» – 21. juni 2010

Har jo lenge sett at når hangglider-pilotene flyr virkelig langt nedover dalen flyr de langt inne på platået mellom Østerdalen og Gudbrandsdalen, men har aldri tatt sjansen på å gjøre det selv. I steden har jeg gang på gang blitt satt på bakken av den sedvanlige solgangsbrisen fra Mjøsa. Denne nydelige juni-dagen ville det seg annerledes. En skygate bak Brandstadkampen fristet litt for mye og med ett fløy jeg som Werner og de andre ringrevene; så langt som mulig fra nærmeste Europavei.

Under meg var det et virvar av småveier mellom hundretalls hytter. I horisonten nærmet Brumunddal seg. Mot slutten kom motvinden og jeg ble parkert på den idylliske Prestsætra bare et par mil fra Brumunddal.

133 km Trysil–Lossen, Sverige (loggboka)

«På harry-tur til Sverige» – 3. juli 2012

Dagstur for å fly distanse fra Trysil. Jeg og Arne Kristian brukte bilturen fra Oslo til å planlegge dagens tur. Nøye studerte vi de siste oppdaterte værmeldingene. Det så meget lovende ut og vi deklarere en tur på 126,4 km til Lossen i Sverige.

Vanskelig forhold over Trysiltoppen. Men skyene innover Sverige så fantastiske ut, så det var bare å bite tenna sammen. Et par timer senere var vi akkurat der: Under fantastiske skyer over svensk ødemark. Resten av turen gikk som en drøm. 5,5 timer og 133 km  etter starten i Trysil landet vi sammen på svensk jord med delt ny norsk rekord i distanse til deklarert mål.

Etter en biltur på ca 500 km var vi tilbake i Oslo kl 03.30, 23 timer etter avreisen dagen før. Takk for en fantastisk tur!

122,3 km Eggedal–Borgund stavkirke (loggboka)

«Fra øst til vest» – 13. juni 2011

En av de fineste turen jeg har hatt i løpet av ni år under skyene. Fløy hele turen sammen med Arne Kristian. En stor takk til Simon som var på plass med hentebilen før vi hadde pakket ferdig.

108,9 km Trysil–Finnstad, Renndalen (loggboka)

«Perfekt start på ferien» – 26. juni 2009

Den satt! Deilig å få en tur over 100km igjen. Det hele startet med bøst, men på andre forsøk gikk det så mye bedre. Krevende flyging hele veien. Ble til slutt landing på fjellet ved Finnstad i Rendalen.
Trysil - Finnstad i Google Map

102,4 km Bismo–Atnasjøen (loggboka)

«Blåmandag» – 11. juli 2005

Alle gode ting er tre. Endelig fikk jeg muligheten til å juble høyt etter at «go-to’n» på GPS’n hadde rundet 100km:)

Landing på Midtvola ved AtnasjøenFinndalen

Snitt per tur: 120,4 km