Dagstur til Liagardene – Årets første distansetur

with Ingen kommentarer

Etter å ha sett siste oppdatering av SMHI i går morges, bestemte jeg, Frode og Arne Kristian oss for å satse alt på distanseforhold i Hallingdal. Men vi var veldig usikker på om vi hadde valgt riktig da vi kjørte rett inn 100% skydekke et stykke opp dalen. Vel framme sprakk skydekket opp og en forsinket påskesol smilte fra skyfri himmel.

Og hvilken tur det ble – Kunne ikke drømme om at dagen skulle gi 47km og landing 19:08 på kvelden. Og det tidlig i april! Første del av turen bø på vanskelig høytrykkstermikk. Fløy defensivt og fikk betalt for det når jeg egentlig trodde dagen var over. Nydelig store bobler fra Nesbyen og videre.

Fikk testet ut Live Tracking for første gang på en ordentlig distansetur. Regner ikke med at så mange satt inne i det fine været og fulgte med. Her kan dere se hvordan det ser ut: http://mikaelulstrup.com/livetracking/. Bruker systemet til Leonardo Live: http://www.livetrack24.com/.

Her er noen bilder fra dagen:

View photos at SmugMug

Leave a Reply