Ett år med Möllers tran!

with Ingen kommentarer

Tidligere i sommer sendte jeg inn dette bildet til en fotokonkurranse Dagbladet har holdt gående denne sommeren. Bildet viser utsiktene utover Gjendevannet og Jotunheimen fra 3200m. (Typisk nok ble 3200m til 3500m i artikkelen)

Ble veldig overrasket da jeg så bildet mitt, etter tips fra Tom, i Dagbladet 8. august. Det viste seg at jeg hadde vært en av de som hadde sjans til å gå videre i konkurransen og kjempe om hovedpremien, en tur til Lofoten. Jeg gikk ikke videre, men vant ett års forbruk av Möllers tran i trøstepremie. Ikke dårlig det heller. Da er det bare å forberede seg på en sunn vinter!

Et lite utdrag fra artikkelen:

Utsikten fra denne paragliderturen er upåklagelig. Det er sjeldent vi får se bilder som fanger så store deler av det populære turområdet Jotunheimen, skriver juryen om dette bildet.

Dagbladet

Leave a Reply