Juvass-Tessevann 31km

with Ingen kommentarer


For mye nordlig på Vole. Hadde ikke tro på at det skulle bedre seg. Og da er det bare en ting som gjelder – Bøverdalen. Lite vind og varmt på start. Gikk rett ut i en kjempefin boble sammen med Tom og Frode. Ikke lenge senere var vi alle tre på tur inn dalen mot Tessevannet. Kom lavt i starten ved Visdalen. Ble liggende å slite her en stund før jeg kom meg til skybas igjen. Herfra var det lett flyging fram til Tessevann. Her gjorde jeg et dårlig valg ved å prøve meg i retning Heidal. Ble litt for motvind. Landet ikke lenge senere etter å nesten ha kommet opp lavt på en boble som slapp fra et lite sandtak.

Flere bilder fra dagen: http://ulstrup.smugmug.com/gallery/8708168_jsDyZ#581837619_VemSp

Morgendagen kan bli ok, men fra mandag er det meldt nedbør ut hele uka.

Leave a Reply