Enda høyere

with Ingen kommentarer


Dro opp til Salknappen i dag i håp om tidlig start. Slik ble det ikke. Som de siste dagene tok den lang tid før forholde ble gode nok. Kunne kansje startet litt tidligere men. Lite vind i dag gjorde rutevalget litt vanskelig. Jeg og Oddmund prøvde oss først mot Finndalen. Noen prøvde seg mot Rondane. Fant ut at det var medvind nedover Gudbrandsdalen. Jeg og Oddmund bestemte oss derfor for å prøve oss rett mot Heidal. Et veldig langt sklistrekke, men det gikk akkurat. Rett opp i 3700m i starten av Heidal. Ny høydepers igjen. Vi fløy fint sammen til Kvam, men der måtte Oddmund ned og lande. Grei flyging ned til Frya, men som vanlig ble det motvind ved Ringebu. Klarte å tyne distansen ned til Fåvang i svake bobler i kveldssolen. Landet på Kvitfjelltunet kl 20. Det seneste jeg noen gang har landet på en distansetur.

Ser ut som godværsperioden er på hell. Er meldt overutvikling i morgen, men håper på at det blir flybart tidlig på dagen. Kan være en fin dag for å fly en trekant.

Leave a Reply