Høyt og sakte

with Ingen kommentarer


Sene forhold på Vole i dag. Vi startet ikke før kl 15. Fikk 3000m over Jetta før jeg stakk. Fløy turen sammen med Egil, Frode og Lars Tore. Det var veldig langt mellom boblene i dag. Selv om vi kom høyt var det mye jobbing hele veien. Etter passering av Grimsdalshytta ble vi alle fire liggende lavt å lete etter løft. Egil fikk en svak boble mens vi andre ble liggende igjen å søke. Jeg hadde kjempeflaks og fant en perfekt boble kloss i terrenget. Den ble bare bedre og bedre med høyden. Snart kom også Egil og vi toppet ut i 3635m. Fantastisk utsikt mot Rondane. Ny pers i høyde for min del. Det var nå ganske sent. Sklei ut høyden og fikk bare et par svake bobler som forsinket turen ned. Fridistanse: 58km.

I morgen ser det også bra ut, men med fare for overutvikling utover dagen.

Leave a Reply