Årsbeste

with 1 kommentar

Satset på Bismo i dag. Ble litt betenkt når Frode og Bernt busta. Ventet lenge på start og startet ikke før kl 15. Kjempefine forhold når jeg først hadde kommet meg avgårde mot Finndalen. Hold god høyde hele veien og passerte Finndalen på baksiden. Litt lavt ved Slådalsveien og etter kryssingen av Gudbrandsdalen mot Grimsdalen. Ellers lå jeg mye høyt og fløy på skyer. Landet ikke langt unna persen min, men kjempefornøyd allikevel. Landet litt over kl 19.

Fikk haik til Grimsdalshytta av to hyggelige damer som hadde vært på shopping på Røros. Spiste en deilig middag før jeg ble invitert på vin av sjefskirurgen i Olympiatoppen og vennene hans. Vi pratet og koste oss med vin og konjakk til Frode kom og hentet meg et par timer sener. Det er det her som gjør flygingen så gøy. Ikke bare selve turen, men alt det andre som turen fører med seg.

Ser veldig bra ut i morgen også. Håper det blir forhold til å fly mot Romsdalen.

One Response

 1. Ola Bratseth
  |

  Hei Mikael,

  Takk for i går.
  Sitter nå her med sjefslegen Lars. Vi har jo fortsatt ferie og kan benytte nattetimene til å fortelle gode historier. Er nå kommet tilbake til Oslo før vi igjen reiser ut til kysten. Du sier at det er «det her som gjør flygingen så gøy». Vi mener jo det samme som deg – tur blir alltid til gode og ikke minst interessante historier – og din ikke minst. Tror nok våre flotte koner var de som syntes det var ekstra hyggelig å treffe en så flott kar som deg. De snakker knapt om noe annet.

  Vi gutta startet dagen i dag med en sykkeltur ned fra Grimsdalshytta og til Stadsbuøien ved «hovedveien» mellom Atna og Folldal, hvor sjefslegens svigerfar Bjørn har et flott sted.

  Ønsker deg lykke til videre med turer i «det blå» og krysser fingre for at du fortsatt vil ha nok, men ikke FOR mye oppdrift. (Ref- historien om din venn i går.)

  Hilser fra Lars og Britt og Astrid

  mvh
  Ola

Leave a Reply