78 km fra Vole

with Ingen kommentarer

Tok bussen fra Kristiansund i tidlig i morges. Tog fra Oppdal til Otta, og buss siste biten til Vågå. Var litt for sent ute til å bli med Frode og gjengen til Bismo. Var oppe på Vole kl 14. Fortsatt tid til å fly passe langt. Brukte litt tid over Jetta før jeg fikk nok høyde til å dra bakover mot Grimsdalen. Fine skyer å sikte på hele veien. Var lavt ved inngangen og utgangen av Grimsdalen. Resten av turen lå jeg høyt med god push i ryggen. Bakkefarten var opp mot 70km/t. Hørte Frode og Egil på radioen, men så dem ikke før jeg hadde passert Folldal. Ved Savalen hadde jeg tro på å klare Tynset og kanskje sette ny pers, men ble satt på bakken av kraftig nordavind i det jeg kom litt lavt. Likt gikk det med Frode og Egil noen km bak meg. Kjempe fornøyd med turen og utrolig fornøyd med den nye vingen, en Sigma 7.
Stilig sky
En litt spesiell sky jeg passerte rett etter Folldal

Mikael Ulstrup 78km – Loggboka 10.07.08

Leave a Reply