Espesetra, Heidal

with Ingen kommentarer

Stein Are hadde overnattet på Bismo, men dro derfra til Heidal grunnet mye skyer. Det så ikke så bra ut som vi hadde håpet så vi ble sittende på senteret helt til siste liten før vi bestemte oss for Heidal. Stein Are var først ut og fikk mye juling i letermikken før han måtte ned og lande. Jeg og Fredrik startet ikke lenge etter. Rufsete var det, men opp kom vi. Fredrik fløy bra og var ved Torgeirkampen idet jeg sklei ut av Heidalen fra 2000m. Jeg tok aldri Fredrik igjen og mistet han av syne ved Kvam. Ved Frya bestemte jeg meg for å følge en slags skygate innover fjellet mor Friisveien. Det skulle jeg nok ikke gjort. Det ble skygge og jeg måtte lande ikke langt inn på fjellet etter 47km. Snakket med fredrik på telefon en time senere. Han hadde jobbet seg nedover dalen og landet på Tretten på 60km. Dagens lengste?

Loggboka er nede, men her finner du turene i Leonardo:

Fredrik 60km

Mikael 47km

Fine skyer mot Ringebu

Leave a Reply