NC i Hjartdal

with Ingen kommentarer

Sjefen sjøl Thomas NilsenDro sammen med Arne Kristian til Hjartdal i helgen. Fredrik kom etter på lørdagen. Første konkurransedag ble fredag etter at torsdagen hadde regnet bort. Det så ikke veldig lovende ut på morgenen, men det ble satt et oppgave på 31km. Var litt spent siden dette var min første ordentlige NC. Brukte veldig lang tid i starten før jeg kom meg opp. Lett mot første vendepunkt før Sauland. Videre tilbake opp dalen slet jeg i motvinden. Kom på mirakuløst vis opp ved siste vendepunkt og kom i mål i god høyde. Fikk 14 plass denne dagen.

På lørdagen ble oppgaven kansellert etter at vi hadde sittet på start i bakvind hele dagen. Fredrik hadde nå også kommet og vi dro til Flugonfjellet, på vei mot Gaustadtoppen, i håp om en kveldstur. Fine forhold selv så sent på kvelden. Fikk en halvtime alle tre i fin kveldstermikk.

På vei mot første vendepunkt ved Notodden

I skybas på vei mot første vendepunkt på Notodden noen få kilometer etter start.

Søndagen ble den beste dagen med en oppgave på 43km. Først ned til Notodden og tilbake til landing på Sauland. De aller fleste tok første punktet enkelt, men på vei tilbake ble det vanskelig med motvind fra vest. Jobbet alt det jeg kunne, men landet etter mange forsøk ca 7km før mål. Endte på 18 plass. Fikk etter hvert selskap av Fredrik som hadde landet en kilometer før meg.

Arne Kristian fløy veldig bra og var førstemann i mål. På grunn av individuell tid slo Kjell Harald han med fattige 14 poeng!

Totalt kom jeg på 19 plass. Veldig fornøyd med det:)

Resultat Task 1

Resultat Task 2

Resultat Totalt

Leave a Reply