Solbergåsen

with Ingen kommentarer

Tok fri i går og dro sammen med Fredrik, Tom og Arne Kristian til Solbergåsen. Fine skyer på himmelen lovet godt i det vi var på vei opp til start. Fredrik startet først og fikk fort fin høyde. Snart lå vi alle fire å skrudde oss opp i fin høyde før vi samlet fløy videre mot Knivfjell. Termikken var så bra at det første stykket var egentlig det vanskeligste å holde seg under høydebegrensningen. Var spent på kryssingen over dalen ved Åmot, men det gikk overraskende fint. I det turen begynte for alvor og jeg hadde kommet ut til høyere luftrom rotete jeg det litt til og måtte ned å lande noen få kilometer, 28km fra start. Fredrik og Arne Kristian hadde kommet seg opp i skybas etter å ha vært fryktelig lavt. Tom kom snart også passerende i god høyde. Tom fløy 72km, Arne Kristian 68km og Fredrik 39km.

Leave a Reply