Fin helg på Knivfjell

with 3 kommentarer

Endelig er årets første turer et faktum. På lørdag dro jeg sammen med Frode, Arne Kristian, Tom og Fredrik til Knivfjell, etter først å ha sett ut forholdene på Egge og Solbergåsen. Tross ekstremt tidlig påske beviste Thomas Skarpås at vårtermikken er i rute. Senere fikk både Arne Kristian og Tom fine turer. Jeg og Fredrik var ikke like heldige/dyktige og satt fort blant hestene på landingsjordet under start.

Team Monkey Biz på Knivefjell

Med litt revansjelyst gikk turen nok en gang til Knivefjell. Denne gangen uten Arne Kristian og Frode. Mye folk på start i dag. De aller fleste fikk fine turer. For hvilken dag det ble. Startet sammen med Fredrik litt over kl 15 rett etter at vinden hadde økt litt på. Lettere forhold enn i går, men hadde problemer med å komme høyere enn 700m. Ikke lenge etter fikk vi selskap av Tom, som hadde startet på nytt etter en mindre vellykket førstetur.

I god høyde over Knivfjell

Som i går bedret forholdene seg utover ettermiddagen. Boblene ble større, og ble lettere å følge oppover i den friske, men kalde vårluften. Mer enn fornøyd med dagens tur bestemte jeg meg for å fly ut og avslutte turen. Men nei da. Fredrik finner dagens største boble, og fra å være fornøyd, fortsetter turen opp til dagens høyeste på 1150m. Kraftigere vind gjorde turen videre vanskelig, men jeg bestemte meg for å prøve meg videre mot Drammen. Safet litt og måtte bite i gresset etter å ha passert Hokksund. Avsluttet en strålende påskehelg hos Tom med logging og kaffe.

3 Responses

 1. ak
  |

  Den søndagen så kul ut. Ikke like kult å male taket og være på jobb. Akk.

 2. Mikael
  |

  Det ble bedre enn jeg hadde håpet på. Hadde det ikke vært for vinden hadde det nok vært mulig å fly til Drammen.

 3. Torodd Evensen
  |

  Hei, jeg har lagt ut noen bilder fra dagen.
  http://picasaweb.google.com/torodd.evensen/20080316Knivfjell

Leave a Reply