Dag 1 Milsluker’n

with Ingen kommentarer

Vi fikk en kjempefin første dag av konkurransen. Jobbet lenge ved Gråhø før jeg fant en boble som tok meg til himmels. Turen mot «Strykejernet» gikk som en lek. Fikk god overhøyde og var snart igjen i skybas. Ble veldig usikker på rutevalget videre ettersom det nå hadde blit mye skygge. Mange som var på vei mot Dombås måtte ned å lande. Valgte derfor en rute rett medvinds mot Dovrefjell. Det var også skygge her, men jeg håpet på at jeg skulle få noen nødvendige solgløtt. Isteden møtte jeg regn og sto raskt på landing ved E6’n. Egentlig veldig fornøyd med dagen. Tror jeg er blant de 10 beste.

Arne K gjorde et smart valg etter Strykegjernet ved å følge platået på sydsiden av Gudbrandsdalen. Han fløy ca 51km mot Lesjaverk, og kjemper nå helt i toppen med Egil Fonn som fløy til Folldal med ca samme distanse.

Langs med E6'n på Dovrefjell

Bilde: Final glide langs E6’n på Dovrefjell

Flere bilder fra dagen i Galleriet

Leave a Reply