Nesten Hardangerfjorden

with 5 kommentarer


Sov lenge idag før jeg bestemte meg for nok en gang å labbe opp Hangurslia i håp om en flytur. Forholde så bra ut og jeg bestemte meg raskt for å stikke på tur, men hvor hen? Med den svake høydevinden ble jeg litt rådvill, men bestemte meg relativt raskt for å prøve meg på en litt uvanlig rute gjennom Bordalen mot Hardangerfjorden. Så langt kom jeg ikke, men for et tur det ble. Den inneholdt det meste fra snøbyger til termisk hang over snødekte fjell med fantastisk utsikt utover Hardanger og ikke minst et ufattelig irriterende helikopter som fløy rundt og rundt innerst i Bordalen. Valgte denne gangen å ikke prøve på en kryssing av Hardangerfjorden. Med skybas på 2000+ burde det gått fint. (maks idag: 1750moh). Det artigste med turen var å kunne fly tilbake til Voss, lande på minigolfen og spise is:)

Loggboka

5 Responses

 1. AK
  |

  Så ut som en stilig tur… Angrer litt på at jeg ikke tok turen over til Voss i vår på besøk. Hadde vært kult å prøvd meg der. Synd du ikke deklarerte tur/retur!

 2. Mikael
  |

  Denne dagen hadde stort potensiale. Det eneste som ødela var noen litt store skyer med snøbyger. Fryktelig rotete i nærheten av disse. Synd jeg måtte ned og lande. Forholdene bedret seg utover dagen og var fortsatt meget gode da jeg landet i 15-tida. Håper jeg får flere muligheter til enda lengere turer før ferden går til Vågå i starten av juni. Hordalandrekorden(ca 60km?) hadde vært gøy å ta.

 3. =NIMBUS=
  |

  Stilig tur Mikael!

 4. Mikael
  |

  Det er et utrolig stilig område å fly i. Flygingen blir noe helt annet her enn i f.eks. Vågå. Opplevelsesmessig kan slike turer sammenlignes med mye lengere fridistanseturer, men for all del, jeg gleder meg fryktelig til litt ordentlig milsluking i Vågå:)

 5. Fredrik
  |

  Kul tur Mikke!

Leave a Reply