Hjemme igjen

with Ingen kommentarer

Juli pleier å være en fin måned i Vågå. Slik har det ikke vært i år. Utenom de første dagene har lavtrykkene stått i kø. Har ikke tall på hvor mange okkluderte fronter som har passert.

Forrige uke ble Vågå PG Open gjennomført. Tross dårlig vær virket det som folk hadde det fint. Synd at vi ikke fikk vist fram det store potensialet som Vågå har. Det ble gjennomført to omganger. En fra Vole og en fra Juvass. Den første ble stoppet grunnet byger. I Bøverdalen slet vi med sterk vestavind, men en håndfull piloter viste imponerende flyging. De lengste kom igjennom ca halve ruten på 49km. For meg ble ikke konkurransen det helt store. Fikk sammen med flere andre minimumsdistanse i begge omgangene.

I går tok jeg og AK turen hjemover til Oslo. På veien stoppet vi for å prøve oss fra Høsbjør i Brummundal. Vi fikk kun korte turer. Så lovende ut, men termikken var vanskelig å ha med å gjøre. Hvis forholdene bedrer seg tar jeg nok turen oppover igjen i løpet av august.

Flere bilder fra de siste dagene finner du her

Leave a Reply