Sigma 7

with 1 kommentar

Advance viste denne helgen fram Sigma 7 for første gang under den årlige Stubai Cup. Den er nå i aller siste utviklingsfase og vil etter de siste ryktene være klar for salg i mai/juni. Jeg krysser fingrene for at jeg rekker å kjøpe den før langflygingen starter i Vågå en gang i juni.

Sigma 7 på Stubai Cup

Sigma 7 vil gå mot mer high-arc slik som Omega 7 dog ikke like mye «dratt». Ut fra de tekniske dataene kan man lese at den bla skal ha en toppfart på 55+km/h og et glidetall på 9,3. Sistnevnte skal man nok som vanlig ta med en klype salt.

Link til mer info: «A big hit with the spectators at the Stubai Cup 2008« Tekniske data

One Response

  1. ak
    |

    Hei. Jeg tror nok glidetallet vil ligge 0,5 over S6, hvis du sammenligner lik sele og størrelse.

    Angående størrelsen så blir den det samme som S6. Trodde den skulle bli nærmere O7 i vektområdene, men det er ikke sikkert det er så dumt likevel. S6 fløy generelt best mot midten av vektområde etter min mening, mens O7 føles for meg bedre å laste opp mot toppen.

Leave a Reply