Eksamen

with 7 kommentarer

Er nå i innspurten til min siste eksamen i morgen(2Fy, muntlig). Jeg føler meg godt forberedt, men nervene kommer nok snart. Det blir ubeskrivilig deilig å slappe av, nyte sommeren og se framover mot ferie. I første omgang blir det litt jobbing før jeg har 4-5 uker ferie fra siste uka i juni. Blir nok kanskje en tur til Vågå ja;)fysikk-lesing.jpg

7 Responses

 1. =NIMBUS=
  |

  Vel overstått eksamen?

 2. Mikael
  |

  Det ble 5! Deilig å endelig være ferdig:)

 3. Fredrik
  |

  gralla!

 4. =NIMBUS=
  |

  Den gode karakteren burde jo motbevise teorien om at fridistansepiloter er primitive medvindsflyvere :-)

 5. Mikael
  |

  Hehe

 6. ak
  |

  Det var dagens bilde. Funky!

 7. AK
  |

  Har heller aldri skjønt den medvindstankegangen. Er jo ofte jeg må jobbe motvinds mot slutten av en distansetur. Strengt tatt har vel egentlig en fridistansepilot MER peiling på motvindsflyging:)

Leave a Reply