Påsken 07

with 1 kommentar


Bilde: Fredrik leker seg utenfor rampa på Sundvollen.

Påsken startet perfekt med en fin termikktur på Solfjellstua og en ok dag på Sundvollen. Etter litt jobbing gikk turen til Tom i Gol. Var sugen på å starte distansesesongen, men været viste seg fra en meget dårlig side dessverre. På det verste blåste det orkan i kastene på Hardangervidda! Ikke før 2. påskedag ble det flyging på oss. Det var meldt svak termikk. Det slo dessverre ikke til. Vi fikk kun en kort periode med ordentlig solinstråling. Men sklitur kan være fint det og
Nå blir det mest fokus på skolen fremover mot eksamen, men dagsturer til Solfjellstua og Solbergåsen blir det nok tid til:)

Flere bilder fra påsken finner du her.

One Response

  1. AK
    |

    En «lunefull» påske må jeg si. Vi får håpe mai bringer bedre vær. Øyer og Dokka venter på lange turer!

Leave a Reply