Helgetur til Hemsedal

with 2 kommentarer

img_3502.jpgPå fredag plukket Arne K meg opp på St. Hanshaugen og vi kjørte ut av Oslo-gryta mot den friske fjelluften i Hemsedal. Værmeldingen så lovende ut og forventningene var store. Mens flygingen på lørdag mest ble en bonus, etter tildels meget kraftig vind halve dagen, viste søndagen seg fra sin beste side. Etter en kort tur tidlig på dagen fikk vi besøk av Tom (går for tiden på Hallingdal Folkehøyskole). Og med han kom finværet og vi fikk termikk. Jeg sleit litt og kom aldri ordentlig igjennom inversjonen. Tom og Arne K kom opp i ca. 1600 og fløy tilbake til klubbhuset på Tuv.

Bilde: Tom, Arne K og «Krølle» på vei opp i en fin boble. Jeg var mer opptatt av å ta bilder. Det skulle jeg ikke gjort:)

2 Responses

 1. AK
  |

  Veldig fett bilde Fin komposisjon. Tar gjerne en kopi.
  Ellers så sliter du med en ikke-orddelingsfeil. «Tom (går fortiden på «…»)»
  Han går vel strengt tatt i nåtiden på denne folkehøgskolen? Men du mente kanskje «for tiden».

  Med vennlig hilsen orddelingsgjøken.

 2. Mikael
  |

  Takk, takk. Du skal få en kopi av meg. Huff, den var stygg. Takk for tipset:)

Leave a Reply