Hjemme igjen

with 2 kommentarer

Feriepengene begynner å nærme seg slutten og jeg sitter nå hjemme på Nesodden etter å ha tatt buss fra Vågå i natt. Sommeren har vært preget av mye skiftene vær med tildels meget gode flydager inne i mellom for de som klarte å utnytte de litt vanskelige forholdene. Jeg er ikke helt fornøyd med mine egne prestasjoner og jeg kunne godt tenke meg å fått noen flere timer i luften, men man kan ikke klage. De fineste opplevelsene sitter vel igjen fra den fantastiske uken vi hadde under Ekstremsportveko å Voss.

Nå er det på tide å se fremover. Kommer til å gå 50% på Bjørknes fra høsten av der jeg skal ta 2MX/3MX og 2FY. Gleder meg til å komme igang! Det eneste som mangler nå er en leilighet, helst i Oslo. Må si jeg er passe klar for å komme bort fra Nesodden…:)

2 Responses

 1. Tom Sing
  |

  Lykke til i søken Mikael:)

 2. Mikael
  |

  Nå ser det ut som det ordner seg. Jeg og en venninne fra folkehøyskolen har takket ja til en 40kvm nyoppusset leilighet på St. Hanshaugen.
  Skal gi deg beskjed når det blir innflyttingsfest:)

Leave a Reply